Waar het hart vol van is

Mijn Blog

Deze blog is geboren uit een (klein) soort nood. Ik wil graag vastleggen waar ik mee bezig ben, en hou van schrijven. Een en een is twee, en voila, een blog.

Ik heb niet de intentie er verder iets meer mee te doen dan precies dit wat ik er nu mee doe. Dingen van me af schrijven. Voor de lol.
Niet heel veel mensen lezen deze blog, en dat is prima.

insights

Bloggers die ten eerste bloggen voor anderen of voor geld zullen schrijven over wat de massa interessant vindt. Ik schrijf enkel en alleen over wat IK interessant vindt.

Omdat je een blog als dit chronologisch terug kunt lezen kan je precies volgen wat me bezig houdt door de tijd heen. Ik schrijf namelijk precies over dat gene wat me op dat moment bezig houdt.
Of het nou de theorie achter gewoontevorming is, (waar ik nog steeds veel over lees en leer) of over irritante verkopers aan de deur. Als ’t me op ’t hart ligt, schrijf ik er over.

De laatste paar weken ben ik volop in training voor mijn eerste halve marathon. Het zit er dus dik in dat er in de komende weken nog wel wat artikelen over mijn hardloop avonturen zullen verschijnen.

Ralf loopt hard

Anyway, wat ik schrijf, is wat ik doe, en wat ik denk en waar ik mee bezig ben.
Gewoon, dat.
Dat je ’t even weet.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *